Over ons

Over PROACTIO

Elk project krijgt een persoonlijke aanpak

PROACTIO werd opgericht in maart 2001 en ontving sindsdien honderdduizenden personen op haar diverse organisaties, projecten en locaties NIEUWITHOF en BARN64.

PROACTIO is gespecialiseerd in de creatie, organisatie en coördinatie van de meest diverse evenementen, gaande van originele personeelsfeesten, over verrassende klantenhappenings, boeiende open-deurdagen, academische zittingen tot grote publieks-manifestaties. PROACTIO kan optreden als totaalorganisator van een project of in regie van een onderdeel. Elk evenement wordt “op maat” gemaakt, op basis van de specifieke wensen en het beschikbare budget van de klant.

De structuur van PROACTIO is klein en dus zeer flexibel. Elk project krijgt een zeer persoonlijke en gerichte aanpak. Voor grote evenementen kan PROACTIO terugvallen op een uitgebreid netwerk van ervaren onderaannemers.

PROACTIO staat voor creatief en vernieuwend werken, streven naar perfectie, het strikt naleven van gemaakte afspraken.

PROACTIO wordt geleid door Philip Wauters die ruime know-how verwierf op het gebied van marketing, communicatie, public relations en evenementen, van 1987 tot 1995 in de petroleumsector bij de PETROFINA-groep en van 1995 tot 2001 in de evenementensector. Een know-how gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring, zowel in een grote als in een kleine bedrijfsstructuur, op uitvoerend én beslissingsniveau, als leverancier van een evenement én als afnemer ervan. Een perfecte mix om met kennis van zaken elk project vorm te geven.

Logo - Proactio
Logo - Zia Maria
Logo - Nieuwithof
Logo - BARN64
Logo - winterdorp